The perfect guide to the casino

Kæmpe drama mellem ‘Ex on the Beach’-deltagere: Først var de sammen – Nu anklager de hinanden for at lyve

Foto: Discovery

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Hvad der startede som noget af en flirt i programmet ‘Efter ex’, har udviklet sig til et verbalt skænderi.

Sidsel Borg og Casper Nicolajsen flirtede gevaldigt sammen, efter ‘Ex on the Beach’ var slut, og til en fest i programmet ‘Efter ex’, kunne man også se de to deltagere delte hede kys med hinanden. Det forhold er dog helt dødt i dag, og efter Casper fortalte sin version, har Sidsel været ude og forklare sig på sin Insta-story, da hun ikke ville udstilles som en løgner.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

– Nu er det på tide, at jeg fortæller jer sandheden omkring mig og Casper, fordi det han har gang i nu, det passer ihvertfald ikke. Enten så har han løjet helt vildt meget overfor mig, hver dag da vi så hinanden, ellers så sidder han og lyver nu.

– Vi blev rigtig hurtigt enige om, at vi synes hinanden var søde, og det var faktisk ham, der sagde til mig ‘her har du en ekstranøgle, pak en kuffert, og kom og bo hos mig’. Han har ligget i sengen og sagt, at han bare synes jeg var så dejlig, jeg ved godt, at han aldrig har sagt han er forelsket i mig, men det med, at han aldrig har været glad for mig, det betyder så bare, at han har løjet, siger Sidsel blandt andet på sin Insta-story, der også fortæller, at Casper sagde, at han stoppede forholdet, da han var bange for at blive ‘for glad’ for Sidsel.

Nu har Casper svaret tilbage på sin Insta-story, hvor han giver sin version af det store drama.

– Det er kommet ud et sted, hvor jeg ikke synes det er sjovt længere. Jeg laver ikke det her for at svine Sidsel til, jeg gør det ikke for at snakke dårligt om hende, for jeg har ikke noget dårligt at sige om hende, jeg synes hun er en sød pige, og det synes jeg også dengang vi sås. En ting er, at man synes en pige er sød og man hygger sig, en anden ting er at være decideret glad for en og har følelser og være forelsket, og det har jeg ikke været, og det ved hun også godt.

– Jeg har aldrig nogensinde sagt, at jeg har stoppet det, fordi jeg var for glad for hende. Jeg har sagt til hendes ordret, at grunden til at jeg stoppede det, var fordi hun havde mange følelser for mig, og jeg ville ikke risikere, også at få det. Det var for at gøre det på en pæn måde. Hun har ikke boet hos mig, hun sov hos mig og jeg skulle på arbejde, og hun fik min nøgle, og så har hun bare siddet og lavet lektier, i de par dage hun har været hos mig, siger Casper blandt andet om forholdet.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top