The perfect guide to the casino

Se billedet: SÃ¥dan ville stillingen i Premier League se ud uden VAR

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er ingen tvivl om, at VAR-systemet er løbet med overskrifterne i Premier League, i stort set hver runde. Nu har The Sun udgivet et billede, der viser, hvordan det hele ville se ud uden VAR.

The Sun og bettingexpert.com, har set på, hvilke VAR kendelser der har været i kampene, og hvordan resultaterne i kampene ville have set ud, hvis det ikke var muligt at gennemgå, hvert enkelt kendelse med VAR. Noget overraskende, så mener The Sun ikke, at Liverpool ville have hverken flere eller færre point uden VAR, imens Manchester City ville have haft to point mere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det er altså særligt interessant, at Everton ville rykke seks pladser op i tabellen, imens Crystal Palace ville rykke fem pladser ned. Også Leicester City og Kasper Schmeichel, ville rykke ned i tabellen ifølge det engelske medie, hvis VAR ikke var blevet tilføjet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Selvom mange fans, spillere og trænere ikke har været den store fan af VAR, så er de VAR-ansvarlige og chefen for dommerne i Premier League, mere end tilfreds med det nye system.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top