The perfect guide to the casino

Vanvittig afsløring: Bendtner anmeldt for kidnapning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er uden tvivl mange afsløringer i Nicklas Bendtners kommende bog ‘Begge sider’, som skulle udkomme imorgen.

Tidligere er der blevet berettet om, at Nicklas Bendtners brud med Caroline Fleming hang sammen med, at han til sidst ikke stolede på hende, da hun havde haft hemmelige kaffedates med skuespilleren Jonathan Rhys Meyers. Da Bendtner så konfronterede hende med det brød hun sammen, og siden den oplevelse, var forelskelsen slet ikke det samme.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

De fik dog sønnen Nicholas sammen, og han er i dag otte år. I bogen fortæller Bendtner dog, at Caroline var meget striks med, hvordan Nicklas måtte se sin søn efter bruddet mellem de to. Her skulle Caroline Fleming eller barnepigen nemlig være til stede, men en dag fik Bendtner nok, og tog sønnen alene med i Hyde Park. Det blev baronessen yderst sur over, og da Bendtner gik med til at komme hjem igen, kom en politibil forbi, da Nicklas Bendtner var blevet anmeldt for kidnapning.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nicklas Bendtner fortæller yderligere i bogen, hvordan han kæmpede for at få delt forældremyndighed, men da Caroline Fleming kun foreslår datoer, hvor Bendtner skal spille kamp, kan han ikke sige ja. Bendtner er også blevet brændt af i flere omgange, når han havde aftaler med sønnen, og først som otte-årig sover Nicholas alene hos Bendtner uden hverken mor eller barnepige.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top