The perfect guide to the casino

Inden topbraget på søndag: Ståle Solbakken sender kæmpe stikpille mod FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det virker til, at vi har en rigtig stor kamp i vente på søndag, når FC København skal en tur til Herning, for at gøre forspringet til 1. pladsen mindre.

Imens FC Midtjylland allerede nu kan begynde at se frem til kampen, så venter der først en mindst ligeså vigtig kamp for FC København på torsdag, da man møder Dynamo Kiev i Parken i Europa League. Det er selvfølgelig også noget som Ståle Solbakken har bemærket, og derfor kunne han ikke lade være med at sende en stikpille afsted til FC Midtjylland, der endnu en gang missede et europæisk gruppespil.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– FCM kan gå i startblokken og forberede sig til kampen mod os hele ugen. Vi tænker ikke på den FCM-kamp før på lørdag. Vi har en kamp torsdag mod Kiev, og så har vi restitution, hvor vi skal rense krop og hoved. Så vi har en lille taktisk træning på lørdag, og så skal vi være klar til søndag. Det er en helt anden optakt til kampen, vi har, sagde Ståle Solbakken efter sejren igår.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ståle Solbakken er heller ikke i tvivl om, at hvis FC Midtjylland havde haft samme tætte program som københavnerne, så ville ligaen allerede være afgjort nu, da topholdet ikke ville kunne følge med.

– Havde FC Midtjylland haft vores program, så havde ligaen været afgjort nu, for så havde vi allerede vundet. FC Midtjyllands pointgennemsnit er imponerende. Men vi har lige så mange point som i sidste sæson på dette tidspunkt. Med vores kampprogram og alle de skader, vi har haft, så er det en større præstation, vi leverer nu. Vi skal bare blive ved, siger Solbakken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top