23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Afsløring: Her er den vanvittige grund til, at 28-årig angreb Dortmunds spillerbus

(FILES) This file photo taken on April 08, 2017 shows Dortmund's Spanish defender Marc Bartra during the German first division Bundesliga football match FC Bayern Munich v BVB Borussia Dortmund in Munich, southern Germany. Dortmund player Marc Bartra injured in Borussia Dortmund'S team bus explosion on April 1, 2017 prior to the Champions League game against Monaco. / AFP PHOTO / Christof STACHE / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Den 28-årige havde både tysk og russisk pas.

Læs også: Dolberg og Emre Mor nomineret til Golden Boy med TO(!) Superliga-spillere

Læs også: Se billederne: Courtois’ nye flirt fra årgang 1998 er helt vild med belgierens hund, som hun passer

En 28-årig med både tysk og russisk pas er blevet anholdt for angrebet på Dortmunds spillerbus i sidste uge. Nu skriver Bild så, at han ikke er tilknyttet nogle terrororganisationer, og at han fuldførte angrebet mod spillerbussen, fordi han angiveligt har købt muligheden for at sælge 15.000 aktier i Borussia Dortmund. Han ville have profiteret af transaktionen, hvis prisen for holdets aktier faldt, hvorfor han angreb spillerbussen.

Bild skriver videre, at han overnattede på det hotel, hvor spillerne befandt sig.

Læs også: Dette sker der, hvis du får fem røde kort i en FIFA-kamp

Læs også: Iskold Dortmund-træner: Hold din kæft, Emre Mor

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.