28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Footy Opinion: Her er de 10 hotteste stjerner til vinterens transfervindue – og dette er muligvis køberne

footy-opinion-most-wanted

Om omtrent halvanden måned melder vinterens transfervindue sin ankomst. I den forbindelse vil jeg i denne udgave af Footy Opinion zoome ind på hvilke spillere der på en særlig måde er eftertragtede i januar.

Det er sjældent at vi ser de helt store transfers i januar måned. Klubberne venter i langt højere grad med de helt store investeringer til sæsonen er afsluttet og sommerens lange vindue tilbyder samtidigt langt mere tid til at få sammensat den rigtige trup. Til gengæld bærer vinterens transfervindue ofte præg af hvilke spillere der er i form; spillerne der er langt fra spilletid skal lejes ud – mens de spillere der VIRKELIG er i form ofte tiltrækker sig så meget interesse at visse klubber er villige til at sikre sig spilleren mens tid er.

10. Cesc Fabregas, Chelsea

Cesc Fabregas har langt fra fået den start under Conte som han måtte ønske sig. I de seneste efterhånden mange kampe har Cesc måttet se til fra sidelinjen, mens Kanté og Matic er Contes foretrukne på den centrale midtbane. Desuden har han altså i de seneste 4 kampe været skadet. Men faktum er, at Cesc kun har spillet to kampe fuld tid i denne sæson – begge i FA Cup’en. Dette betyder at Cesc Fabregas må finde sig en ny klub, som nok bliver på en lejeaftale i første omgang.

Mulige lejere: West Ham, Juventus, AC Milan

9. Steven N’Zonzi, Sevilla

Den lange midtbanespiller er bestemt ikke i samme position som Cesc Fabregas. N’Zonzi er på denne liste som én af dem der har gjort det så fremragende at interessen omkring ham er så stor, at han kan blive handlet allerede til januar. N’Zonzi er hård og en eminent boks-til-boks spiller der dog er allerbedst i det defensive. Sevilla kan få svært ved at holde på ham, men mon ikke han først bliver solgt til sommer alligevel. Juventus og Chelsea er meldt aldeles interesserede i N’Zonzis evner.

Mulige købere: Juventus, Chelsea

8. Memphis Depay, Manchester United

Memphis har haft det svært siden han kom til Manchester United. I glimt har han vist sit store talent, men det er gennemgående for Depay at det er mod dårlige hold at han selv præsterer godt. Spørgsmålet er derfor, om hollænderen overhovedet har niveauet til at være i en storklub, hvor han ikke selv nødvendigvis er den bedste. Eksempler på disse kampe hvor han rent faktisk er god, er som Uniteds kamp mod Clüb Brügge hvor han lavede hattrick, eller gårsdagens kamp mod Luxembourg. Everton virker til at være meget tæ på ham.

Mulig køber: Everton FC

7. Bastian Schweinsteiger

Vi bliver i Manchester United, hvor der er lidt af et overskudlager at tage fra. Én af de spillere der med sikkerhed ikke har en fremtid hos de røde djævle er den tyske midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger. Præcis hvorfor Mourinho er SÅ nedladende overfor ’Schweini’ skal være usagt. Men han ryger højst sandsynligt allerede til januar. En mulig køber kan være Chicago Fire der angiveligt er villige til at give tyskeren en høj løn.

Mulig køber: Chicago Fire

6. Mauro Icardi

Den målfarlige argentiner er i den grad kommet i modvind i Inter. Efter hans bog udkom, hvor han indrømmede at have stjålet sin holdkammerats kæreste, ville fansene ikke længere se på Icardi og krævede at der blev fundet en anden anfører. Alligevel har Icardi vist fremragende målnæse og scoret hele 5 kasser i de seneste 4 kampe. Så spørgsmålet er, om Inter egentlig ikke gerne vil beholde argentineren. Der vil dog helt sikkert være pengestærke klubber der vil forsøge at lokke Icardi væk.

Mulige købere: West Ham, Paris SG

5. Neymar

Neymar bliver også et brandvarmt emne til januar. Den brasilianske superstjerne står i skyggen af Lionel Messi i Barcelona, og det kommer til at præge ham de næste år. Det er bestemt ikke sikkert at det får en betydning i forhold til hans tanker og ønsker om et klubskifte, men store klubber vil fortsat forsøge at lokke den vævre angriber væk fra Camp Nou. Af reelle mulige destinationer for Neymar er nok kun Manchester United og PSG. Men interessant nok, har ingen af netop de to klubber fået den start på sæsonen de kunne ønske sig, hvorfor de kan tænkes at forsøge at købe elegante Neymar.

Mulige købere: Manchester United, Paris SG

4. Henrikh Mkhitaryan

Endnu en Manchester United-spiller der ikke har fået den start i United han gerne ville have. Hvad det præcist er, med spillere der kommer fra Bundesligaen til Manchester United, der er galt, ved jeg ikke. Men nu har vi set det med 3 midtbanespillere i både Schweinsteiger, Kagawa og Mkhitaryan. En skade har dog været en væsentlig faktor for armeneren, skal det siges. Men Mkhitaryan kan nemt blive et varmt emne til januar, da det virker til at han skal udlejes til en klub der kan give ham spilletid selvom han ikke er på 100%. Dette kunne både blive i en Premier League-klub, men Mourinho er nok næppe interesseret i at se hans signing præstere under en anden manager. Det bliver derfor højst sandsynligt hans gamle klub, Dortmund, der får glæde af Mkhitaryan til foråret.

Mulige lejere: Premier League-klubber, Dortmund

3. Philippe Coutinho
Liverpools offensive 10’er har haft et fantastisk efterår under Jürgen Klopp. Hvis man ikke har set den rapfodede brasser så taler hans statistikker fint for sig selv, og det har Europas topklubber også fundet ud af. Coutinho har således braget 5 kasser ind og lavet 5 assists, hvilket gør ham til den næst-farligste spiller i ligaen vurderet på mål og assists kombineret – kun overgået af Diego Costa i Chelsea. Liverpool er næppe villige til at slippe Coutinho, men omvendt har alle spillere i Liverpool nok en pris som gør at ledelsen bliver nødt til at give efter. Store hold som Juventus, Paris SG, Manchester United, Manchester City og ikke mindst Barcelona er meldt interesserede!

Mulige købere: Barcelona, Juventus, Paris SG, Manchester United, Manchester City

2. Pierre-Emerick Aubameyang
Den lynhurtige gabonesiske angriber er en saga for sig. Dortmund lavede virkelig et røverkøb af dimensioner da de købte ’Auba’ fri fra Saint-Etienne hvor han havde præsteret flot. Men han har virkelig løftet sit niveau til en anden klasse – det man kalder verdensklasse. Derfor er det ikke mærkeligt at Aubameyang er eftertragtet af verdens største klubber. Selv har han dog sagt at det er Real Madrid der er drømmedestinationen, og jeg tror også dette bliver hans næste destination. Det bliver dog imidlertid ikke næste vindue han ryger dertil – men vinteren kunne nemt blive en periode hvor andre topklubber vil forsøge at hente dygtige Aubameyang. Desuden vil Arsenal nok give den ’et skud mere’, da det er kommet frem, at de kom med et bud på omkring 800 millioner for Aubameyang i sommer.

Mulige købere: Arsenal, Paris SG, Manchester City, Real Madrid

1. Isco
Isco er en verdensklassespiller i en verdensklasseklub. Desværre for Isco er der så meget konkurrence om pladser i Real Madrid, og han virker til at have trukket sorteper. Dette vil Isco ikke finde sig i længere, og det er helt forståeligt. For en mand med Iscos talent bør spille 90 minutter hver weekend, og det kan han bare ikke som det ser ud lige nu. Men klasse fornægter sig ikke – og derfor bliver Isco den mest eftertragtede spiller i januar-vinduet. De allerstørste klubber i de allerstørste ligaer er næsten alle sammen meldt interesserede i Isco. Jeg spår dog Chelsea, Juventus eller Bayern München de bedste chancer for at sikre sig spanierens underskrift.

Mulige købere: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal, Paris SG, Juventus, AC Milan, Bayern München

Mest læste på footy.dk

1. Ashley Cole har formentlig endt Gerrards karriere: Her er hans rørende undskyldning
2. Blandt Superligaens bedste spillere: Nu er han med for FCK’s reserver
3. Ødegaard på vej til at få perfekt fødselsdagsgave? Tæt på denne klub
4. Suarez med chokafsløring efter sejr over Sevilla: Bliver han mon straffet for denne absurde udtalelse?
5. Billede: Emre Mor er tilbage i København – men han lider ikke af stjernenykker

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.