Liverpool og Manchester United delte i chancefattigt rivalopgør

The perfect guide to the casino

Liverpool og Manchester United delte i chancefattigt rivalopgør

Liverpool og Manchester United tørnede her til aften sammen på Anfield Road i et af de legendariske rivalopgør mellem de to storklubber.

Men opgøret må siges at være noget af en fuser. Kampen var fra start til slut præget af mange nærkampe, frispark og frygten for at tabe virkede til at overstråle muligheden for at vinde.

I første halvleg var det meget jævnbyrdigt mellem de to klubber, hvor ingen af holdene rigtig formåede at spille sig igennem til det helt store. I stedet blev det en taktisk affære, hvor Manchester United i store dele af spillet formåede at lukke ned for Liverpools hurtige spil.

Anden halvleg skulle blive mere spændende på chancer. Først fik Zlatan Ibrahimovic halvvejs en stor mulighed, da Paul Pogba smækkede et indlæg i hovedet på svenskeren, men den lange angriber mistimede sit hovedstød og headede forbi mål. Lidt senere måtte David De Gea hive to flotte redninger op af hatten, da først Emre Can var igennem og senere Coutinho der prævede sig fra distancen.

Slutteligt havde Roberto Firmino en gylden mulighed da han blev spillet fri, men Antonio Valencia kom glimrende tilbage og fik tacklet bolden væk lige inden Firmino skulle afslutte.

Dermed slutter opgøret 0-0, og det betyder at Manchester United fortsat ligger nummer 7, mens Liverpool ligger nummer 4 i Premier League.

Mest læste på footy.dk

1. Schweinsteiger får lov til at klæde om med førsteholdet – men så ydmyger Mourinho ham på det groveste
2. FCK udtager denne vilde trup til reserveholdskamp – denne MEGA-stjerne er med
3. Her er beviset: Ronaldo er IKKE arrogant
4. Billede: Eden Hazard ignorerer fuldstændig holdkammerat
5. Nedved: Jeg fortryder, jeg ikke skiftede til denne engelske storklub

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top