The perfect guide to the casino

Emilia Clarke spillede Daenerys i ‘Game of Thrones’: Nu afslører hun stor hemmelighed

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Et af årtiets største serier må uden tvivl være ‘Game of Thrones’. Her spiller den skønne Emilia Clarke, en stor rolle.

Clarke spiller nemlig Daenerys Targaryen i filmen, men nu har hun afsløret, at det langt fra var alle dele af optagelserne, der var fede at filme. I et interview med Dax Shepard, forklarer Emilia Clarke, at hun i flere omgange var i tårer, inden hun skulle optage specifikke scener.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

I ‘Game of Thrones’ er der nemlig også en del nøgenscener, og det er scener, som Emilia Clarke ikke kunne undgå at være en del af. Det var dog ikke med sin gode vilje, at hun takkede ja til de scener, men da hun kun var 23 år, da hun begyndte indspilningen af serien, var hun forholdsvis ny i branchen.

– Jeg har haft diskussioner på settet før, hvor jeg sagde ‘nej, lagnet skal blive oppe’. De sagde til mig, at jeg jo ikke ville skuffe de mange fans af ‘Game of Thrones’. Jeg tog jobbet. De sendte mig manuskriptet, jeg sad og læste dem og tænkte: ‘Ah, der var fælden’.

– Og jeg tænkte, hvis det står i manuskriptet, så er det sikkert, fordi der er et behov for det. Jeg tænkte, at jeg nok skulle få det til at give mening. Jeg havde aldrig været på et filmset som det før, og pludselig var jeg i en film helt nøgen med alle de her mennesker, og jeg ved ikke, hvad det er meningen, jeg skal gøre.


Sådan så det blandt andet ud, da Emilia Clarke skulle vise sig frem nøgen. (Foto: Planet Fotos)

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Heldigvis fik Clarke opbakning fra skuespilleren Jason Momoa, der i serien spiller hendes mand. Derfor fik hun også modet til at sige fra til de scener, der virkelig overskred hendes grænser.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top