The perfect guide to the casino

Chok: Stangstiv Blachman gik ud som et lys – Kendt forfatter nikkede ham en skalle

Foto: Ritzau Scanpix


En provokerende Thomas Blachman fik en skalle af den kendte forfatter Knud Romer.

Thomas Blachman deler vandene, og den kendte ‘X Factor’-dommer gik langt over stregen på hans egen fødselsdag.

Den 58-årige forfatter Knud Romer fortæller i radioprogrammet Romerriget, at Thomas Blachman flere gange havde provokeret ham til en fest.

– Jeg nikkede faktisk Thomas Blachman en skalle her den anden dag på hans fødselsdag, fordi det var første gang i et år, hvor jeg havde drukket noget hvidvin. Og han havde virkelig drukket. Og det var en pæn restaurant. Og så begyndte han at gå ned ad en vej, han ikke skulle gå ned ad, og det ved han godt, indleder den 58-årige forfatter.

Han fortæller videre, at han gentagende gange bad Thomas Blachman om at stoppe, men det skete ikke. Og så valgte han at bruge vold.

– Jeg prøver at komme til orde og forklare ham: Blach, du ved godt, stop … Jeg kan ikke komme til orde. Han sætter sig ved siden af mig med sit store, fede smil og giver den gas. Og til sidst ender jeg med fingeren op i ansigtet: NU HOLDER DU KRAFTEDEME KÆFT … så nikker jeg ham en fucking skalle, så han går i gulvet, vælter bordet ned, flasker og glas vælter ud over ham. Han går ud som et lys, lyder det.

Knud Romer fortæller, at han knust forlader festen, fordi han mener, at ‘de mest voldelige er de mest afmægtige’, og han kunne slet ikke kende sig selv.

Dagen efter fik de snakket den ud, og de undskyldte begge for deres opførsel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top