The perfect guide to the casino

Beskyldte ekskæresten for at være sammen med mindre-årige: Beviser disse billeder, at kendisbloggeren lyver?


Et større drama er i gang mellem Fie Laursen og Frederik Valeur. Sidstnævnte beskyldes for at være sammen med mindre-årige.


Fie Laursen og Frederik Valeur var i sidste måned på en romantisk ferie i Sunny Beach, men siden er det godt helt skævt for parret, der nu ikke længere er sammen.

Kendisbloggeren har beskyldt sin ekskæreste for at være voldelig, utro og sammen med mindreårige, hvilket naturligvis påvirker Frederik, der har været med i Paradise Hotel 2018.

Derfor har han været på Instagram for at uploade en række billeder, der kan bevise, at Fie Laursen måske pynter på sandheden.

Fie har nemlig lagt adskillige billeder op af blå mærker, som angiveligt skulle stamme fra små piger, der havde været udsat for vold af Frederik.

Læs også: Anklagerne hagler ned over Frederik Valeur – Nu kommer Fie Laursen med nye voldsomme og chokerende afsløringer om ekskæresten

Nogle billeder ligner dog ganske normale google-billedere, hvilket Frederik Valeur her beviser.

Derudover har han uploadet billede af samtaler fra piger, der fortæller, at de har sendt beskeder til Fie for at se, om hun ville bruge det mod ham.

OVERSIGT

Scroll to Top