Sofie Linde fik sviner af Blachman efter 'X-Factor'-exit: Nu giver hun iskoldt modsvar

The perfect guide to the casino

Sofie Linde fik sviner af Blachman efter ‘X-Factor’-exit: Nu giver hun iskoldt modsvar

Den folkekære tv-vært giver nu et modsvar på den kritik, som Thomas Blachman delte ud af oven på nyheden om hendes ‘X-Factor’-exit.

Sofie Linde afslørede tidligere på ugen, at den igangværende sæson af det populære tv-program ‘X-Factor’ bliver den sidste med hende i front som tv-vært, og det fik efterfølgende den ikoniske dommer, Thomas Blachman, til at uddele en gedigen sviner til Sofie Linde.

Den historie kan du læse mere om her.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Nu har Sofie Linde dog svaret igen på kritikken fra Thomas Blachman. Det sker i Podimo-podcasten ”Voxen”, som Sofie Linde selv har med veninden Frida Brygmann.

Her tager Sofie Linde således tykt pis på den kritik, som Blachman langede ud efter hende, da hun bliver spurgt ind til sit ‘X-Factor’-exit af Frida Brygmann.

– Hun er så opmærksomhedskrævende. Hvad sker der for mig? At melde ud, at jeg ikke vil være ”X Factor”-vært mere, svarer Sofie Linde med et kæmpe grin.

– Bare ødelægger hele sæsonen, tilføjer hun, inden hun går i dybden og løfter sløret for baggrunden for beslutningen, som hun ikke lægger skjul på, har været svær.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– I år har jeg simpelt hen hygget mig så meget, og jeg lever meget efter den der rettidig omhu, og lige nu er det bare … Det har været så fedt, så der er ingen grund til at mose mere oplevelse ud af noget, der har været rigtig godt, forklarer hun.

– Jeg har løbet så stærkt i så mange år. Det der med lige at trække stikket fra alt og mærke efter, det tænder mig så meget lige nu. Så på den måde er det supernaturligt. Jeg elsker at lave ”X Factor”, det er ikke det. På den måde er det heller ikke en nem beslutning, understreger Sofie, der atter bliver spurgt ind til timingen af sit ‘X-Factor’-exit.

– Ind til dramaet. Hvorfor er du så opmærksomhedskrævende? Nu skal man jo lige huske på, at ”X Factor” er en kæmpe maskine. Det er jo ikke mig, der stod op den morgen og sagde ”nå, i dag tror jeg, at jeg vil skrive det her ud til alle”. Det er en beslutning, der er truffet for lang tid siden. Det er helt aftalt, at det skal ud nu, fortæller hun og indikerer, at hun altså ikke selv stod for timingen.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top