The perfect guide to the casino

Betalte 5,2 mio kroner for ham i sommeren 2021: Nu kan Brøndby sælge ham for 15 mio. kroner

De blå-gule fra Vestegnen kan ende med at score en fin milliongevinst på Kevin Tshiembe.

Brøndby hentede i sommeren 2021 Kevin Tshiembe i Lyngby for cirka 5,2 millioner kroner, og efter en svær start på Vestegnen, hvor forsvarsspilleren blev stærkt kritiseret, så har han altså taget revanche siden da med flere gode præstationer og en fast plads i startopstillingen.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Det har også medført, at den 25-årige forsvarsspillers markedsværdi er steget betydeligt, siden han skiftede til Brøndby for 18 måneder siden.

I sommeren 2021 blev Tshiembes markedsværdi således vurderet til at være 400.000 euro – svarende til knap tre millioner kroner af det anerkendte medie Transfermarkt.com.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

I dag render Brøndby-spilleren dog rundt med en helt anden markedsværdi, hvis man skal tro mediet, der vurderer Kevin Tshiembe til at koste to millioner euro – svarende til knap 15 millioner kroner, og Brøndby står dermed til at score en pæn gevinst ved et potentielt salg i fremtiden.

Kevin Tshiembes nuværende aftale med de blå-gule fra Vestegnen løber frem til sommeren 2025. Han står i skrivende stund noteret for 45 kampe i Brøndby-trøjen.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

Scroll to Top