Drømmemål af Eriksen sikrer dansk sejr

Christian Eriksen fik vist sig flot frem i aftenens kamp mod Sverige.

Danmark tog onsdag aften imod Sverige hjemme i Parken i en testkamp forud for sommerens EM-slutrunde, og her fik Christian Eriksen en hovedrolle i opgøret.

Allerede efter to minutters spil sendte han nemlig et hjørnespark ind i fødderne på Pierre-Emile Højbjerg, som let kunne gøre det til 1-0 foran et snorkboblende svensk forsvar.

Sverige kom dog hurtigt tilbage i opgøret, da Alexander Isak sendte bolden ind bag Frederik Rønnow til 1-1.

På trods af nogle enkelte chancer blev der ikke scoret yderligere i første halvleg, og pausestillingen lød derfor på 1-1.

I anden halvleg ligenede det længe, at kampen ville slutte 1-1, men i de døende minutter tog Christian Eriksen sagen i egen hånd, da han kanonerede bolden i kassen til slutresultatet 2-1.

Den bænkede Manchester United-stjerne fik dermed også modbevist sine mange kritikere og vist, at han står knivskarp forud for den kommende EM-slutrunde.