The perfect guide to the casino

Fodboldlandsholdspiller idømt 11 års fængsel for narkosmugling

En tidligere professionel fodboldspiller er blevet idømt 11 år og tre måneders fængsel for at have forsøgt at smugle narkotika til en værdi af cirka 30 millioner kroner til bander i Sydlondon.

Jason Pusey, 34 år, blev dømt ved retten i Kingston-Upon-Hull Crown Court tirsdag for sin rolle i smugling af 107 kg kokain, 235 kg ketamin og 447 kg cannabis, der var tiltænkt Londons gader.

Pusey, tidligere centralforsvarer for Atlético Madrids akademi og med fire landskampe for Gibraltar, blev afsløret af efterforskere, da han i juni 2020 brugte det krypterede kommunikationsnetværk Encrochat under brugernavnet “IrregularFog”.

Læs også: WOW! Caroline Wozniacki smider tøjet: Se billedet her

Efterforskere fandt frem til Pusey, da de opdagede, at de adgangskoder, fodboldspilleren brugte, matchede navne og fødselsdatoer på hans familiemedlemmer.

Sidste sommer erkendte han sig skyldig i forsøg på at smugle narkotiske stoffer af klasse A (kokain), forsøg på at smugle narkotiske stoffer af klasse A (ketamin) og forsøg på at smugle narkotiske stoffer af klasse B (cannabis). Han blev arresteret d. 23. juni 2023.

“Pusey arrangerede narkohandel i stor skala, mens han samtidig opretholdt en respekteret fodboldkarriere,” udtaler Detective Constable Duncan Askew fra Met’s Specialist Crime-team. “På overfladen virkede han som en kærlig familiefar, men han tjente millioner på at sende kommercielle mængder af ulovlige stoffer til bander i Sydlondon.”

“Han gjorde alt dette uden at tænke på den elendighed og ødelæggelse, som narkosalg forårsager i Londons lokalsamfund, og den vold, det fører til.”

Med dommen må Jason Puseys fodboldkarriere endegyldigt være slut.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top