The perfect guide to the casino

Brøndby skriver historie: Alt er udsolgt for første gang nogensinde!

Brøndby IF har skabt historie ved at melde udsolgt af alle sæsonkort og billetabonnementer til den kommende Superliga-sæson. Det er første gang nogensinde, at det lykkes for Vestegnsklubben at sælge alle 18.500 abonnementer inden sæsonstart.

Efterspørgslen på Brøndby-billetter har i den seneste tid været skyhøj, og nu kulminerer det med et udsolgt Brøndby Stadion til den kommende sæson. Det betyder, at fans, der ikke allerede har sikret sig et sæsonkort eller billetabonnement, nu får det sværere at komme på stadion til hjemmeholdets kampe.

Læs også: Ufatteligt: Brøndby har sikret sig scoop i Pentz-kontrakt!

“Udviklingen på billet- og sæsonkortområdet bliver bare ved med at overstige vores vildeste forventninger,” udtaler marketingschef i Brøndby IF, Thomas Skov Petersen, til klubbens hjemmeside.Vi ser en udvikling, hvor det at have sæsonkort til Brøndby Stadion ikke længere er noget, alle bare kan købe. Det er nu blevet svært at opdrive.”

Rekordsalget er en indikator for den stigende popularitet, Brøndby IF oplever i øjeblikket. Den store interesse for holdet forventes at fortsætte i den kommende sæson, hvor Brøndby starter jagten på Superliga-guldet den 21. juli mod Viborg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top