Troels Bech tilbage i OB: Klar til at føre klubben tilbage til Superligaen

The perfect guide to the casino

Troels Bech tilbage i OB: Klar til at føre klubben tilbage til Superligaen

Odense Boldklub har præsenteret Troels Bech som ny sportsdirektør. Den erfarne fodboldmand vender dermed tilbage til klubben, hvor han tidligere har haft tre perioder som cheftræner.

Bech kommer senest fra en stilling som sportsdirektør i Brøndby IF, hvor han var fra 2015 til 2018. Han har også en fortid i FC Midtjylland og Silkeborg IF

OB’s primære opgave for Bech bliver at sammensætte et hold, der kan sikre en hurtig tilbagevenden til Superligaen efter nedrykningen i denne sæson.

Bech er kendt for sin vindermentalitet og sit fokus på talentudvikling. Han har en god portion erfaring med dansk fodbold, og han er derfor et velvalgt navn til jobbet i OB.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet som sportsdirektør i OB,” siger Bech til klubben. “Jeg kender klubben godt, og jeg ved, hvad det betyder for byen og fansene at være i Superligaen. Vi skal arbejde hårdt for at nå det mål.”

Læs også: TV 2 Play hæver prisen: Superligaen bliver dyrere

OB’s formand, Niels Thorborg, er glad for at have Bech ombord.

“Troels er en erfaren og dygtig sportsdirektør, som vi er overbeviste om kan bringe OB tilbage til Superligaen,” siger Thorborg. “Han har en klar vision for klubbens fremtid, og vi er sikre på, at han er den rette mand til at føre den ud i livet.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top