AGF-anfører ville ikke juble efter mål mod Brøndby: "Jeg har stor respekt for den klub"

The perfect guide to the casino

AGF-anfører ville ikke juble efter mål mod Brøndby: “Jeg har stor respekt for den klub”

I en dramatisk afslutning på Superligaen snuppede FC Midtjylland guldet fra Brøndby i den allersidste runde. En afgørende rolle i den dramatiske finale spillede AGF-kaptajn Patrick Mortensen, der scorede det afgørende mål til 3-2 på Brøndby Stadion.

Men trods glæden over målet og sejren var Mortensens følelser blandede. Han var fuldt ud bevidst om den smerte, hans scoring forårsagede for Brøndby-fansene.

“Jeg var selvfølgelig glad for mit mål, men jeg tror også, at du kan se på min reaktion, da jeg scorer, at jeg har stor respekt for den klub her og respekt for hele situationen om kampen og dens betydning, så det var også derfor, at jeg ikke jublede,” siger Mortensen til DR Sporten.

Mortensen har selv oplevet lignende smerte for nylig, da AGF tabte pokalfinalen til Silkeborg. Derfor ville han ikke forværre situationen for Brøndby med jubel.

“Jeg synes faktisk ikke, at det er så sjovt. Jeg er virkelig splittet. Jeg har lige stået i en lignende situation i en pokalfinale og tabt, og jeg ved, hvor ondt det gør,” siger Mortensen.

“Det har været en fantastisk kulisse, og der var lagt op til den helt store fest for Brøndby. Det er også lidt mærkeligt, når jeg står her og har scoret til 3-2. Vi spiller jo også for egen succes, og jeg havde også brug for personligt at slutte godt af, så det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, men når det er sagt, så har jeg rigtig, rigtig ondt af de spillere.”

Læs også: Ohi med budskab: Stop med at svine spillerne til i indbakken

Ifølge Mortensen var det Brøndby, der mere end nogen anden fortjente at løbe med mesterskabet.

“Hvis jeg skal lægge hånden på hjertet, så synes jeg, at de er de retvisende mestre. Nu vinder FC Midtjylland, men jeg synes sgu egentlig, at Brøndby havde fortjent det. Jeg synes, de har været rigtig, rigtig gode i den her sæson og gennem lang tid, så det gør sgu lidt ondt på mig,” siger Mortensen.

“Jeg kan også se, at der er mange mennesker her, der er kede af det og triste,” siger AGF-kaptajnen, der som ung tørnede ud for Brøndby IF.

Mortensens respektfulde gestus og udtalelser efter kampen har vundet anerkendelse fra mange sider. Han har vist sig at være en sand sportsmand, der sætter respekt for sine modstandere over alt andet.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top