Officielt: Brøndby-træner bliver cheftræner i Aab

The perfect guide to the casino

Officielt: Brøndby-træner bliver cheftræner i Aab

Efter vedvarende rygter er det nu officielt. Menno van Dam er ny cheftræner i AaB.

Allerede tilbage i april-måned blev Menno van Dam sat i forbindelse med cheftræner-jobbet i AaB, og nu er det endelig officielt.

Det bekræfter Aab i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at den nu tidligere U19-træner i Brøndby, har sat sin signatur på en fire-årig aftale med de bolsjestribede Nordjyder.

Hovedpersonen selv glæder sig over skiftet.

– Jeg er både spændt, glad og stolt over at blive cheftræner i en så stor klub i Danmark som AaB, og nu vil jeg benytte ugen til at lære staben, spillerne og de øvrige mennesker i klubben at kende.

– Jeg har bemærket, at fællesskab er en af AaB’s værdier, og det sætter jeg stor pris på. For en af de vigtigste ting for mig som træner er at skabe og være i et miljø, hvor vi er en familie. Det gælder både i truppen, i selve klubben og i relationen til vores fans.

– Vi skal sammen have et udtryk, hvor vi glæder os til hver kamp, og hvor folk ser frem til at komme på stadion og se os spille, fordi vi er et passioneret hold, der presser, underholder og angriber modstanderens straffesparksfelt uden selvfølgelig at være naive.

– I første omgang skal vi arbejde på, at vi igen bliver en fast del af Superligaen, og det skal gerne ske via et stort bidrag fra AaB Akademiet, hvor vi vil have et fælles fokus på at udvikle spillere, der kan avancere til førsteholdet, afslutter 40-årige Menno van Dam.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top