The perfect guide to the casino

Tidligere BIF’er om B.93: Vi har niveau til 1. div.

B.93 kæmper for overlevelse i NordicBet Ligaen, men profilen Michael Falkesgaard mener, at mandskabet er godt nok til at blive oppe, siger han til footy.dk.

B.93 har i denne sæson prøvet kræfter med NordicBet Ligaen, og mandskabet har flere tidligere topspillere på holdet i form af Nicolaj Thomsen, Michael Falkesgaard og Daniel Thøgersen.

Østerbro-klubben kæmper dog for at blive i den næstbedste række, og holdet er lige nu nummer ni i NordicBet Ligaen.

Footy.dk har taget en snak med den tidligere Brøndby-keeper og nuværende B.93-profil Michael Falkesgaard om forventninger til foråret.

Læs også: I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

– Jeg er rimelig optimistisk i forhold til, at vi har fået point mod nogle hold, som vi kæmper mod og også hold som Fredericia og Kolding, der ligger længere oppe i tabellen. Samtidig har vi fået point med Helsingør og HB Køge.

– Dem kæmper vi om at undgå nedrykning med. Det er vores konkurrencer, og jeg synes, at vi er gode nok til at være i 1. division. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld i forhold til foråret, og jeg ved godt, at vi er klassens nye dreng, og vi har respekt for de andre hold. Der er ingen nemme kampe, men i forhold til vores præstationer og niveauet tror jeg, at vi har en god chance for at blive i 1. division, siger målmanden til footy.dk.

32-årige Falkesgaard kom hjem til dansk fodbold i sommer efter næsten fem år i Thailand. Keeperen fortæller, at han er blevet taget rigtig godt imod i B.93, og keeperen kan mærke, at han er blevet en del af en speciel klub.

– Jeg er kommet rigtig godt ind i en klub, som er på vej frem på alle mulige måder. Jeg synes, at det har været fedt, og jeg har lært menneskerne at kende.

– Det passer meget godt til mig, og jeg er rigtig glad for at være i B.93 i forhold til, at de rykker på mange parametre. Det er en klub, der er på vej frem.

Læs også: Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

Kan du mærke, at B.93 gør tingene på en bestemt måde?

– Du er ikke i tvivl, at det er en anden klub, end hvor jeg har været før. Der er mange andre ting i spil, som klubben går op i med værdier, som de vægter højt. Senest er det med Nicolaj Thomsen, der er gået på barsel.

– Da jeg havde mine børn, havde jeg en dag, og så startede jeg igen. De vægter mennesket højt, og man kan mærke, at klubben kigger på det hele menneske, selvom de vil have, at man gør det så godt som muligt. Det er meget anderledes, end hvad jeg har været vant til, siger Michael Falkesgaard til footy.dk.

B.93 møder HB Køge denne lørdag.

Falkesgaard står noteret for 13 kampe i NordicBet Ligaen for B.93 i denne sæson.

Foto: Olafur Steinar

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Succes efter Brøndby-exit: Folk er ikke uvenner

OVERSIGT

Scroll to Top