Super halvleg fra Liverpool var nok

Liverpool mødte Nottingham Forest på Anfield til en vigtig kamp for begge hold. Liverpool var på jagt efter point, der kunne hjælpe dem med at klatre op i midten af tabellen, mens Forest desperat havde brug for tre point for at undgå en truende nedrykning.

Kampen startede med Liverpool, der var på bolden og skabte flere chancer, men de kunne ikke omsætte dem til mål. Forest havde også muligheder for at score, men de kunne ikke få bolden forbi Alisson Becker i Liverpools mål.

Ved 30 minutters-mærket var Virgil van Dijk tæt på at score kampens første mål, da han skud flot på mål, men Keylor Navas var hurtig på tæerne og forhindrede et føringsmål til The Reds. Liverpool fortsatte med at presse på, men de kunne ikke finde vej til netmaskerne.

Anden halvleg startede med en kamp for at score det første mål, og det var Liverpool, der trak det længste strå. Fabinho scorede det første mål for Liverpool i det 50. minut efter et hjørnespark fra Trent Alexander-Arnold.

Forest svarede hurtigt igen, og Neco Williams scorede et mål i det 54. minut. Liverpool var dog ikke langsomme til at tage føringen tilbage, da Robertson scorede i det 56. minut, og holdet kom foran 2-1.

Forest var dog stadig med i kampen og udlignede kort efter til 2-2 med et mål fra Morgan Gibbs-White. Begge hold fortsatte med at skabe chancer, men det var Mohamed Salah, der scorede det afgørende mål i det 70. minut.

Liverpool vandt kampen 3-2 efter en spændende anden halvleg med masser af mål og chancer. Med sejren har Liverpool nu tre sejre i træk, mens Nottingham Forest stadig kæmper for at undgå nedrykning.

Liverpool ligger nu nr. 6 med 50 point efter 31 kampe.