Officielt: Farvel til Sigurd Rosted og velkommen til Frederik Winther

The perfect guide to the casino

Officielt: Farvel til Sigurd Rosted og velkommen til Frederik Winther

De blå-gule fra Vestegnen har sikret sig endnu en forstærkning til forsvaret, mens Sigurd Rosted samtidig forlader klubben.

Tidligere i dag kom det frem, at Brøndby var tæt på nå til enighed med Augsburg om en handel, der sender danske Frederik Winther til Vestegnen, og det er nu blevet en realitet.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Samtidig er norske Sigurd Rosted fortid i klubben, da han rejser til MLS-klubben Toronto FC for at forhandle sine personlige vilkår på plads.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

– Sigurd har været en stærk spiller for os, siden han kom til Vestegnen tilbage i 2019. Han var med til at bringe mesterskabet hjem igen og har mange gode indsatser i den blågule trøje, som vi gerne vil takke ham for. Nu kom der en mulighed, som var den rette for begge parter, og vi ønsker derfor Sigurd held og lykke i en spændende liga, lyder det fra CV om Rosteds skifte, mens han samtidig byder Frederik Winther velkommen.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Frederik kommer ind og udfylder en vigtig plads efter Rosted. Vi kender Frederik som en venstrebenet midterforsvarer med flair for spillet fremover, og som Jesper Sørensen allerede har et rigtig godt kendskab til gennem arbejdet med U21-landsholdet, ligesom det heller ikke er hemmelighed, at vi som klub også kender Frederik godt i forvejen. Vi glæder os over tilføjelsen og til at byde Frederik velkommen til Brøndby IF, fortæller CV.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top