Kun detaljerne mangler: Brøndby siger farvel til endnu en spiller

The perfect guide to the casino

Kun detaljerne mangler: Brøndby siger farvel til endnu en spiller

De blå-gule fra Vestegnen får tyndet ud i spillertruppen denne vinter.

Brøndby har i løbet af januar sagt farvel til både Peter Bjur og Andreas Maxsø, mens også Jens Martin Gammelby synes at være fortid på Vestegnen, og nu ser endnu en spiller ud til at forlade klubben inden transfervinduet smækker i.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Således skriver TV2 Norge, at Brøndby og Toronto er blevet enige om en aftale, der sender Sigur Rosted til MLS-klubben, og forsvarspilleren rejser angiveligt til Canada i løbet af de næste par dage for at gennemføre sit skifte.

Der oplyses ikke noget om overgangssummen, men da Sigurd Rosted har kontraktudløb med Brøndby til sommer, så er det formentlig ikke en kæmpe pose penge, som CV får i kassen i forbindelse med det forventede salg.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Til gengæld tyder det på, at Brøndby får en ganske fin erstatning ind for den norske forsvarsspiller, for tidligere i dag kom det frem, at de blå-gule fra Vestegnen er tæt på at lukke en aftale, der sender danske Frederik Winther til Brøndby.

Den historie kan du læse mere om her.

28-årige Sigurd Rosted skiftede til Brøndby fra Gent tilbage i 2019, og siden da er det blevet til 101 kampe for nordmanden.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top