The perfect guide to the casino

Skotsk politi gik amok på Pep Biel og Michael Santos – FCK-vagt tilbageholdt og ført væk fra Celtic Park

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Skotske politibetjente ville ikke se Pep Biel og Michael Santos juble med de medrejsende fans, så de forsøgte at stoppe dem. Det endte med, at en af FC Københavns egne vagter blev tilbageholdt.

FC København sikrede sig torsdag videre avancement i Europa League, da man slog Celtic med 1-3 på Celtic Park.

Da Pep Biel kort før tid scorede til 1-2, løb han ud mod de medrejsende fans, men han blev stoppet af flere skotske politibetjente, der forsøgte at stoppe den glade spanske midtbanespiller.

SE ELLER GENSE DEN ABSURDE SITUATION LIGE HER!

Det fik blandt andet Michael Santos op i det røde felt, og den sydamerikanske angriber langede sin højre hånd i brystet på en af politibetjentene – SE DET HER! – og så brød helvede løs.

Ekstra Bladet skriver, at en af FC Københavns egne vagter efterfølgende blev tilbageholdt og ført væk under Celtic Park. Hvad han helt præcist havde gjort, bliver ikke beskrevet.

FC København havde selv hyret en række danske vagter, som skulle varetage udebaneafsnittet, men det skotske politi gik altså ind og blandede sig, hvilket ærgrer blandt andet Carlos Zeca.

– Politiet skal ikke tackle en spiller. Folk må forstå, at det er fodbold, at det er følelser. Selvfølgelig skal man ikke hoppe op på tribunen, men man vil gerne tæt på fans og juble, sagde han efter kampen.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top