The perfect guide to the casino

Solbakken med blandede følelser: – Vi skulle have vundet over Celtic

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


FCK-manager Ståle Solbakken var glad over, at holdet kom tilbage mod Celtic i Europa League-kampen torsdag aften – men ærgerlig over, at holdet ikke vandt opgøret.

De danske mestre var bagud mod Celtic, men det lykkedes alligevel at få 1-1 takket være et mål af Dame N’Doye. Jens Stage havde chancen for at bringe FCK foran og måske tage sejren, men han brændte et straffespark, som de danske mestre fik, efter at dommeren havde konsulteret VAR.

– Selvfølgelig havde jeg gerne set, at vi scorede på straffesparket – men vi lever, og alt er åbent til returkampen. Celtic gik ind til kampen med ni sejre i træk, så jeg er meget stolt af spillerne – og at vi formår at komme så flot tilbage i kampen. sagde Ståle Solbakken efter kampen ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Vi fik et tempochok i de første 20-25 minutter, og specielt i de første fem minutter var vi i store problemer. De spillede hurtigt, og vi begik for mange fejl. Vi har prøvet det her før internationalt. For eksempel fik vi også et tilsvarende tempochok mod Olympique de Marseille og Chelsea, så vi ved, at det kan ske. Selv en spiller som Zeca med hans store internationale kvaliteter, havde problemer i starten af kampen, sagde Ståle Solbakken.

Derfor var nordmanden også godt tilfreds med, at FCK fik 1-1 ud af anstrengelserne. Og der var flere spillere, der imponerede ham.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Jeg er også imponeret over det spil, som for eksempel Mikkel Kaufmann levere. Pep Biel spiller også en rigtig god kamp, og N’Doye var et monster. Vi spiller international fodbold i dag, og specielt vores sidste 20-25 minutter er rigtig gode. Det var dog også et rigtig godt hold vi mødte, og specielt deres forward Edouard er en klassespiller, sagde Ståle Solbakken om franskmanden, der scorede sit mål nummer 40 i denne sæson.

I returkampen i Glasgow står det klart, at FCK skal score for at have en chance for at gå videre. Ved 0-0 går Celtic videre på reglen om udebanemål.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top