The perfect guide to the casino

Inter-træner roser Eriksen efter første mål: – Men han kan meget mere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Christian Eriksen scorede sit første mål for Inter og fik bagefter ros af træner Antonio Conte.

I Europa League-udekampen mod Ludogorets Razgrad fra Bulgarien scorede CHristian Eriksen sit første mål for sin nye klub, Inter, der vandt kampen 2-0.

– Jeg er glad på hans vegne, for mål giver altid selvtillid, sagde træner Antonio COnte efter sejren ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Christian skal bare blive ved med at arbejde hårdt til træning, så han kan komme i samme form, som han var i Tottenham. Han kan endnu mere end det, han viste os i aften, sagde Antonio Conte, der har forklaret Christian Eriksens plads på bænken i flere kampe med, at det var tydeligt, at han havde fået begrænset spilletid i London-klubben.

– Vi er glade, fordi vi nu ved, hvad vi skal gøre for at få det bedst mulige ud af ham. Min opgave er at gøre det, der er bedst for Inter, så jeg sætter ham ind dér, hvor jeg mener, han kan gøre bedst gavn for holdet, sagde Inter-træneren.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Christian Eriksen bragte Inter foran, inden belgieren Romelu Lukaku slog sejren over de bulgarske mestre fast på straffespark, og dermed har Inter et godt udgangspunkt inden returopgøret i Milano.

– I første halvleg var tempoet lavt, men vi fik øget intensiteten i anden halvleg, og vi kunne have scoret flere mål, sagde Antonio Conte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top