The perfect guide to the casino

Barcelona efter køb af Braithwaite: Reglerne er urimelige!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


FC Barcelona kalder det forkert, at de kan købe Martin Braithwaite, men at Leganés ikke kan købe en erstatning for den danske angriber.

Martin Braithwaite er skiftet fra Leganés til FC Barcelona uden for transfervinduerne, fordi de regerende spanske mestre har fået lov til at købe en spiller i den spanske liga på dispensation.

Dispensationen har FC Barcelona fået, fordi både Luis Suárez og Ousmane Dembélé er langtidsskadede. Det er altså en slags force majeure-undtagelse, som den spanske liga har indført.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Mens FC Barcelona mener, at det er rimeligt nok, at de kan købe en spiller i den situation, har de ondt af Leganés, der ikke må købe en erstatning.

– Vi har fulgt reglerne, og vi har betalt frikøbsklausulen for Martin Braithwaite. Men reglerne er urimelige, fordi Leganés nu ikke kan købe en ny spiller, sagde præsident Josep Maria Bartomeu på torsdagens pressemøde.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Leganés ligger næstsidst i La Liga og har scoret færrest mål af alle – nemlig 19. Af dem har Martin Braithwaite scoret de seks.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top