The perfect guide to the casino

Afsløring: Så mange millioner tjener Kasper Dolberg og Joachim Andersen i Frankrig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Både Kasper Dolberg og Joachim Andersen kunne i sidste sommer sætte underskriften på en kontrakt med en ny klub og et skifte til Frankrig, og her ruller millionerne ind.

Den franske avis L’Équipe har gennemgået alle klubberne i Ligue 1 og taget et kig på, hvordan lønsedlen ser ud for de enkelte spillere. Her er de to danske stjerner også med på listen. Lønningerne fra L’Équipe er før skat og er uden enhver form for bonus.

For Kasper Dolbergs vedkommende ligger han helt i toppen hos OGC Nice, og er klubbens bedst betalte spiller. Den unge dansker indkasserer 250.000 euros om måneden eller lige under 1,87 millioner kroner. Altså en løn på 22 millioner kroner om året.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Den næstbedst betalte spiller i Nice, Adam Ounas, tjener en halv million kroner mindre end Dolberg om måneden, og desuden er gennemsnittet for en månedsløn i Nice på 635.000 kroner, hvilket er noget mindre end Dolberg.

Joachim Andersen blev den dyrest købte dansker nogensinde da han skiftede til Olympique Lyon, og derfor tjener han også en smule mere end Dolberg. 260.000 euros eller omkring 1,95 millioner kroner om måneden, og med et gennemsnit på 220.000 euros om måneden hos Lyon, er Joachim Andersen også over gennemsnittet i sin klub.

Uden den store overraskelse topper PSG listen med en gennemsnitsløn på 820.000 euros om måneden eller omkring 6,127 millioner kroner. Her går holdets to superstjerne også forrest i lønkampen, og imens Neymar tjener omkring 22,86 millioner kroner om måneden, får Kylian Mbappe 14,27 millioner kroner.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Joachim Andersen har spillet 25 kampe for Lyon i denne sæson, herunder 16 kampe i ligaen. Den statistik lyder på 22 kampe for Dolberg i alt, imens det er blevet til 19 kampe i ligaen, hvor han har kvitteret med otte mål og en enkelt assist.

OVERSIGT

Scroll to Top