Real Madrid ude af pokalen efter målfest på Bernabéu: Se alle målene fra 3-4 nederlaget her

The perfect guide to the casino

Real Madrid ude af pokalen efter målfest på Bernabéu: Se alle målene fra 3-4 nederlaget her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der var gang i målstøvlerne da Real Sociedad var taget en tur til Santiago Bernabéu, i kvarfinalen af Copa del Rey.

Real Madrid stillede ikke op i stærkeste startopstilling, men havde stadig profiler som Karim Benzema, Sergio Ramos og Toni Kroos med. Det var dog Real Sociedad, der kom bedst fra start, og her var det ingen ringere end Real Madrid-ejet Martin Ødegaard, der stod bag 0-1 scoringen. De to hold fik ikke scoret mere i 1. halvleg, men det ændrede sig i den grad i 2. halvleg.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Der var blot gået få minutter af halvlegen, før Martin Ødegaard sendte en noget nær perfekt aflevering til Alexander Isak, der køligt sendte bolden bag Alphonse Areola. Dog stod den 20-årige svensker i offside, og derfor annullerede VAR scoringen. Alexander Isak fik dog hurtigt sin revanchere, og blot seks minutter efter den annullerede scoring, havde han gjort det til både 0-2 og 0-3.

Herfra lignede det noget af en ydmygelse for Real Madrid, men heldigvis for hjemmepublikummet, svarede Marcelo tilbage få minutter efter 0-3 målet.

10 minutter senere var den gal igen for Real Madrid da Mikel Merino gjorde det til 1-4.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Real Madrid gav ikke op, og fik også bolden i kassen i tre omgange i løbet af kampens sidste 15 minutter. Først var det Vinicius Junior, der kunne score, lige indtil VAR annullerede scoringen. Indskiftede Rodrygo gjorde det dog til 2-4 blot to minutter efter Vinicius Juniors annullerede mål, og dybt inde i overtiden scorede Nacho til 3-4. Derfor var der stort pres på Real Sociedad i kampens sidste minutter, men på trods af et sent rødt kort til udeholdet, formåede Real Madrid ikke at lave det helt store comeback.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top