Athletic Bilbao stjal sejren dybt i overtiden og slog FC Barcelona ud af Copa del Rey-kvartfinalen

The perfect guide to the casino

Athletic Bilbao stjal sejren dybt i overtiden og slog FC Barcelona ud af Copa del Rey-kvartfinalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Real Sociedad slog tidligere onsdag aften Real Madrid ud af Copa del Rey, og dermed manglede der kun et hold i semifinalen. Det opgør stod mellem Athletic Bilbao og FC Barcelona, og det skulle vise sig at blive en tæt en af slagsen.

Lionel Messi var til trods for flere kontroverser med fra start, ligesom Ansu Fati startede i stedet for Antoine Griezmann. Ansu Fati skulle vise sig frem fra kampens start, men flere gode defensive aktioner gjorde, at hjemmeholdet fra Bilbao kom først på måltavlen, eller det troede de. Inaki Williams scorede på et hjørnespark, men her viste han sig at være i offside, og derfor annullerede VAR hurtigt målet.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Lionel Messi og Barcelona kunne dog ikke komme på tavlen i 1. halvleg til trods for flere fine angreb, og et overtag i boldbesiddelsen. I 2. halvleg var der ingen tvivl om, at Bilbao-keeper Unai Simon nærmest ene mand holdt Bilbao inde i opgøret. Unai Simon hev den ene store redning efter den anden frem, da både indskiftede Griezmann og Lionel Messi trykkede af, og især en redning i det 88. minut på et forsøg fra Messi, viste sig at blive kampafgørende.

For bedst som det lignede, at de to hold skulle ud i forlænget spilletid for at finde vinderen, hev hjemmeholdet en højst overraskende sejr i hus i overtiden. Indskiftede Ibai Gomez sendte et indlæg ind i feltet, som Inaki Williams på flot vis satte hovedet på, og sendte bolden bag Ter Stegen i Barcelona-målet.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Dermed blev det altså en torsdag aften, hvor både Real Madrid og FC Barcelona måtte forlade pokalturneringen noget skuffet. De fire semifinalister er Mirandes, Granada, Real Sociedad og Athletic Bilbao.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top