Søndagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du søndagens rygtebørs.

Juventus har ifølge sportsmole to mand øverst på ønskelisten til sommer. Det er midtbanespillerne Paul Pogba fra Manchester United og Sandro Tonali fra Brescia.

Serie A-konkurrenterne fra Inter har til gengæld identificeret den franske forsvarer, Samuel Umtiti fra FC Barcelona, som deres primære indkøb. Den historie har sportsmole også.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Jadon Sancho blev ikke solgt i januar til nogle af de engelske storklubber, der gerne vil have fat i den engelske Borussia Dortmund-spiller. Men Manchester United vil i hvert fald forsøge igen til sommer. Sportsmole har mere om situationen blandt de offensive folk i den engelske storklub.

Manchester City har præsenteret Leroy Sané for et udspil med en kontraktforlængelse, men den tyske kantspiller har foreløbig ikke svaret på det, skriver The Guardian. Han håber efter sigende på at kunne skifte til Bayern München til sommer.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Veteranen Javier Mascherano indrømmer, at han har sagt nej til at spille for David Beckhams nye klub i den amerikanske liga (MLS), Inter Miami. Den 35-årige tidligere Liverpool- og FC Barcelona spiller har i stedet valgt at tage hjem til Argentina for at spille for Estudiantes. Goal.com har historien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top