Sassuolo slog AS Roma efter vild første halvleg: Sådan endte dagens kampe i Serie A

The perfect guide to the casino

Sassuolo slog AS Roma efter vild første halvleg: Sådan endte dagens kampe i Serie A

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Herunder får du det fulde overblik over dagens resultater i Serie A.

Dagens første kamp i Serie A var mellem Bologna og Brescia, og det var værterne som løb med sejren hjemme på Stadio Renato Dall’Ara.

De kom ellers bagud i det 36. minut på et straffespark af E. Torregrossa, men allerede i det 43. minut udlignede R. Orsolini til 1-1. Sejren kom i hus sent i kampen, da M. Bani gjorde det til 2-1 i det 89. minut.

Andreas Skov Olsen blev skiftet ind i det 71. minut af kampen.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Dagens anden kamp var mellem Cagliari og Parma, og her fik Andreas Cornelius en hovedrolle for gæsterne. Værterne startede kampen ud med en føring, da J. Pedro gjorde det til 1-0 i det 19. minut af kampen.

I det 42. minut fik Parmas J. Kucka udlignet, og stillingen var 1-1 ved pausen. I det 54. minut af kampen gjorde G. Simeone det til 2-1, og det lignede længe en sejr til Cagliari. Andreas Cornelius dukkede dog op i det 94. minut af kampen med en scoring, som gjorde at begge mandskaber måtte nøjes med en uafgjort.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Her til aften tog Sassuolo imod AS Roma hjemme på Mapei Stadium – Città del Tricolore, og de gjorde kort process ved at sikre sig sejren allerede i første halvleg.

Således gjorde F. Caputo det til både 1-0 og 2-0 i det henholdsvis 7. og 16. minut af kampen, mens at F. Djuricic gjorde det til 3-0 efter blot 26 minutter. I anden halvleg fik AS Roma dog tro på tingene, da E. Dzeko gjorde det til 3-1 i det 55. minut, mens at J. Veretout gjorde det til 3-2 på et straffespark i det 72. minut.

I det 74. minut af kampen fik Sassuolo dog sikret sejren endegyldigt, da J. Boga gjorde det til 4-2, hvilket også blev kampens resultat.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top