Overblik: Sådan endte dagens kampe i La Liga

The perfect guide to the casino

Overblik: Sådan endte dagens kampe i La Liga

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Herunder får du det fulde overblik over dagens kampe i La Liga.

Dagens første kamp i La Liga var mellem Granada og Espanyol, og her bragte R. De Tomas gæsterne foran på et straffespark i det 27. minut af kampen. Stillingen var dog 1-1 ved pausen, da D. Machis fik udlignet i det 38. minut.

Anden halvleg havde blot været i gang i ét minut, da Granada tog føringen på et mål af C. Fernandez. Dette blev også kampens resultat, og Granada vandt derfor 2-1 over Espanyol.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Dagens anden kamp var et vaskeægte derby, da Real Madrid hjemme på Estadio Santiago Bernabéu tog imod Atlético Madrid. Første halvleg bød ikke på de helt store chancer, og det eneste gule kort der blev givet var til D. Simeone, som altså står i spidsen for gæsterne ude på sidelinjen.

I anden halvleg fik Real Madrid sikret sig sejren, da K. Benzema som så mange gange før fik scoret. Kampen endte 1-0 til værterne, som nu har seks point ned til FC Barcelona, som først spiller deres kamp i morgen.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Mallorca tog her til aften imod Valladolid hjemme på Estadio de Son Moix, men det var gæsterne som rendte med sejren. Første halvleg endte uden scoringer, og i det 56. minut gjorde Valladolids E. Unal det til 0-1, hvilket også blev kampens resultat.

Dagens sidste kamp i La Liga blev spillet på Estadio de Mestalla, hvor at Valencia tog imod Celta Vigo. Danske Daniel Wass spillede hele kampen for værterne, mens at Pione Sisto blev indskiftet i det 73. minut for gæsterne.

Kampens første og eneste scoring faldt i det 77. minut, hvor at C. Soler sikrede Valencia sejren. De tre point sender værterne op på ligaens fjerdeplads.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top