Billing mål i Bournemouth-sejr og Liverpool cruiser mod mesterskabet: Sådan endte eftermiddagens Premier League-kampe

The perfect guide to the casino

Billing mål i Bournemouth-sejr og Liverpool cruiser mod mesterskabet: Sådan endte eftermiddagens Premier League-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der var gang i netmaskerne flere steder i England sen lørdag eftermiddag, hvor der både var gode og dårlige resultater for danskerne i Premier League.

I London var der gang i den helt store målfest da West Ham og Brighton spillede 3-3. West Ham kom ellers foran med 2-0 inden pausen på mål af de to midtstoppere Issa Diop og Angelo Ogbonna, men et uheldigt selvmål af Ogbonna i starten af 2. halvleg, gjorde det til 2-1. West Hams Robert Snodgrass bankede hjemmeholdet foran med 3-1, men på to hurtige mål af Pascal Gross og Glenn Murray i kampens 75. og 81. minut, lukkede Brighton ind i kampen.

Der kom ikke flere mål i løbet af de sidste 10 minutter, og derfor blev det til en pointdeling i London.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Mål var der også i 1. halvleg af kampen mellem Watford og Everton. Det lignede længe, at Watford skulle gå til pause med en 2-0 føring, men to mål i overtiden af Yerry Mina, bragte balance i regnskabet inden 2. halvlegs start. I 2. halvleg var der ingen mål at finde før helt til slut. Theo Walcott gjorde hvad han er bedst til, og kunne på en effektiv Everton-kontra, score på helt frit mål.

Det blev til endnu en uafgjort kamp i dagens Premier League-kampe. Norwich var på besøg hos Newcastle, og her var der massere af muligheder for mål, men både Tim Krul og Martin Dubravka var utroligt velspillende i de to mål, og holdt alle forsøg ude, og spillede en stor rolle i, at kampen endte 0-0.

Liverpool jagter den perfekte sæson, hvor man ikke taber en kamp i hele sæsonen, og den stime fortsatte man som forventet mod Southampton på hjemmebane. Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen, og spillede en rolle i, at Liverpool ikke kom på tavlen i 1. halvleg. Det ændrede sig dog gevaldigt i 2. halvleg, hvor Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson og to gange Mohamed Salah kom på tavlen, og sendte en 4-0 sejr til Klopps mandskab.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Philip Billing og Bournemouth slog Aston Villa på hjemmebane, og hentede tre point i en utrolig vigtig bundkamp. Billing bragte Bournemouth i front efter 37 minutter, og syv minutter senere blev det også 2-0 på et mål af Nathan Ake. Blot seks minutter inde i 2. halvleg fik Bournemouths Jefferson Lerma sit andet gule kort, og dermed måtte Bournemouth kæmpe sig i hus med 10 mænd. Mbwana Samata fik reduceret for Aston Villa, men herfra holdt Billing og Co. stand.

Sæsonens helt store overraskelse fra Sheffield United hentede endnu en gang tre point, denne gang på udebane mod Crystal Palace. Crystal Palace-målmand Vicente Guaita stod for kampens eneste mål, da han efter 58 minutter begik noget af et drop på et hjørnespark, hvor han tabte bolden og lod den gå ind i målet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top