The perfect guide to the casino

Wayne Rooney glæder sig til at spille igen: Jeg føler at jeg kan bidrage med en masse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Wayne Rooney glæder sig til at få sin debut for Derby.

På torsdag kan Wayne Rooney få sin debut for Championship-klubben derby, da kontrakten med den 34-årige angriber træder i kraft.

Personligt glæder han sig også til at spille igen, da han føler at han kan bidrage med en masse.

– Jeg føler, at min krop stadig er klar til at spille, og jeg har det godt. Så længe jeg føler, at jeg kan bidrage til holdet, så vil jeg spille.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Jeg føler, at jeg kan give kvalitet og erfaring til holdet, og jeg føler, jeg stadig har en masse at bidrage med, siger Rooney til Sky Sports og udtaler om udsigten til at spille i Championship:

– Det er en liga, jeg altid har fulgt, og den er en smule anderledes end Premier League, først og fremmest på grund af antallet af kampe. Kvalitetsmæssigt er den nok ikke så god som Premier League, men det er stadig en stærk liga.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Man skal kæmpe for at få resultater, og det har jeg intet problem med. Det bliver nok meget lig MLS, men med bedre individualister. Det er en hård liga, og jeg er klar til det.

Wayne Rooney har fået en kontrakt gældende til sommeren 2021, og udover at være spiller, så er han også assistenttræner for Phillip Cocu.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top