The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


her har du tirsdagens rygtebørs

Det tætteste man i sin tid kom menneskeliggøelsen af en raket, franske Thierry Henry, er nu også et navn på rygtebørsen i forhold til at overtage cheftrænerposten i FC Barcelona. Det skriver The Sun med spanske SPORT som kilde. De spanske mestre fører netop nu ligaen og er gået videre i Champions League, men det er en almindelig antagelse, at klubben skal vinde Champions League, hvis Ernesto Valverde skal beholde jobbet til næste sæson. Franskmanden spillede selv for klubben fra 2007-10- Netop nu er han træner i Montreal Impact i den bedste nordamerikanske liga (MLS).

Efter at det lykkedes for Borussia Dortmund at få fat i Erling Braut Håland fra RB Salznurg, skal klubben være klar til at lytte til bud på den engelske fløjspiller, Jadon Sancho – men først til sommer. Det skriver The Times (kræver login). Han er født i England og spillede ungdomsfodbold i Manchester City. Både Chelsea og begge Manchester-klubber skal være interesserede i at overtage den engelske landsholdsspiller, der fylder 20 år til foråret.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Mere Borussia Dortmund. Angriberen Paco Alcácer vil gerne tilbage til Spanien, og Atlético Madrid – der har store målscoringproblemer – er klar til at købe ham. Det skriver spanske MARCA. Den nu 26-årige angriber begyndte karrieren i Valencia, hvorfra han blev solgt til FC Barcelona, hvor som udgangspunkt var reserve for Lionel Messi og Luis Suárez. Han kom til Borussia Dortmund i 2018, og han har haft stor succes, men han længes hjem.

Real Madrid kan komme til at betale for det, hvis de vil kalde Martin Ødegaard tilbage fra Real Sociedad før tid. Madrilenerne har lejet nordmanden ud på en to-årig kontrakt, men hvis de vil have ham tilbage efter et år, kommer de ifølge spanske AS til at betale fire millioner euro (30 millioner kr.) i kompensation. Den nu 21-årige offensivspiller har gjort det glimrende, så det kan ikke udelukkes, at klubben vil halvere leje-perioden.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Julian Draxler kan være på vej tilbage til Bundesligaen. Daily Mail citerer franske L’Équipe for, at Hertha Berlin står klar med en redningskrans til den 26-årige offensivspiller, der ikke er fast mand i Paris Saint-Germain. Sevilla meldes dog også ude efter ham. Han har tidligere spillet i Schalke 04 og VfL Wolfsburg, og han var med til at vinde VM med Tyskland i 2014.

Italienske Napoli forsøger at få fat i den tidligere FCN-spiller, Stanislav Lobotka. Den nu 25-årige slovakiske midtbanespiller spiller nu for den spanske klub, Celta de Vigo. Football-italia har historien.

benficas Gedson Fernandes er et emne for adskillige klubber. Den 20-årige midtbanespiller har ikke spillet i de sidste syv kampe, men han regnes for et stort talent. Sky Sports mener, at Manchester United fører kapløbet. Repræsentanter for portugiseren har tilsyneladende været i England, hvor de har tilbudt ham for en lejeaftale med en forkøbsret til 34 millioner pund (300 millioner kr.).

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top