The perfect guide to the casino

Luis Suarez vil slå flere rekorder: Jeg vil forlænge min kontrakt med FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Luis Suarez vil gerne forlænge med FC Barcelona.

I sommeren 2014 ankom Luis Suarez fra Liverpool til FC Barcelona, og den 32-årige angribers kontrakt med den spanske storklub udløber i sommeren 2021, hvor at han til den tid vil være 34 år gammel.

Allerede nu er han dog åben for en forlængelse, da han føler sig fit og er glad for klubben.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Jeg er meget glad i klubben. Jeg har altid givet alt, og statistikken og tallene viser det. Jeg mener, jeg har, hvad der skal til, og i forhold til samtalerne med klubben går vi ind til det med en god fornemmelse, siger Suarez til Sport.

Trods sine få år i klubben, så er Luis Suarez allerede den fjerdemest scorende spiller i historien, og han er således kun fire mål fra, at erobre trejdepladsen. Han siger også at han med tiden sigter efter andenpladsen.

– Jeg har altid sagt, at personlige mål er mindre vigtige, men i dette tilfælde, når jeg er så tæt på en historisk spiller som Kubala, vil jeg være meget stolt af at komme op på siden af ham.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Det bliver selvfølgelig sværere at nå andenpladsen, men det betyder ikke, at jeg ikke har det som et langsigtet mål. Det bliver umuligt at nå førstepladsen, men det kunne være fedt at blive nummer to.

Luis Suarez har siden ankomsten i sommeren 2014 scoret 190 mål for FC Barcelona, og han mangler altså kun fire mål for at komme op på siden af Kubala. På andenpladsen finder man Cesar med 232 mål, mens at Lionel Messis nuværende 618 mål formentlig ikke bliver slået de næste mange år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top