The perfect guide to the casino

David de Gea sviner Uniteds offensive kræfter til: Vi skaber jo intet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Manchester United-målmand David de Gea forstår ikke, hvad der sker med klubben, der senest tabte 0-1 i Newcastle søndag..

– Det er formentlig den sværeste tid, siden jeg begyndte i klubben, sagde David de Gea ifølge det franske nyhedsbureau AFP efter nederlaget til Newcastle, der betyder, at Manchester United med ni point for otte kampe er tættere på nedrykning end på de europæiske pladser.

– Jeg ved ikke, hvad der sker. Men jeg vil gerne undskylde over for vores fans, sagde den spanske målmand, der netop har forlænget sin kontrakt med klubben, så den minimum løber til 2023.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I kampen mod Newcastle havde Manchester United tre skud på mål. I torsdagens kamp mod AZ fra Holland (0-0) i Europa League havde de engelske rekordmestre ikke et eneste.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det er en uacceptabel præstation fra vores side. Vi forsvarer godt, men vi skaber ikke en eneste chance af betydning, sagde David de Gea.

– Vi har mange skader, men det kan vi ikke bruge som en undskyldning. Vi er Manchester United, og vi skal vinde kampe som den i dag, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top