The perfect guide to the casino

Lucas Andersen taler ud om FCK-rygter

Foto: Ritzau Scanpix



Idag fylder Lucas Andersen 25 år, og den eftertragtede jyde blev derfor angrebet af sine holdkammerater tidligere på dagen.

Lucas Andersen er stjernen i Aalborg, og med de flotte præstationer han har leveret siden han kom tilbage fra udlandet, er der opstået interesse fra større klubber. Blandt andet FC København er blevet nævnt, og det er Lucas Andersen ikke bange for at udtale sig om. Ifølge Andersen blev det dog aldrig konkret, og det udtaler han sig om til tipsbladet.dk.

– Nej, ikke på den måde. Det var meget i pressen. Det kan være, at der er noget interesse, og så begynder spekulationerne, og man bliver konfronteret med det, men jeg valgte jo mere AaB til, end jeg valgte andre klubber fra. Potentialet og den rolle, jeg har fået, den positive energi, som jeg synes, der er kommet heroppe, det var noget, jeg rigtig gerne ville dyrke noget mere, og det var noget, jeg så frem til, lyder det fra Lucas Andersen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Som 17 årig drog Lucas Andersen til Holland, hvor Ajax stod klar med en kontrakt. Det var dog en tid i hans karriere, som ikke bød på særlig meget succes, og derfor er den 25-årige offensivspiller også opmærksom, når hans næste udlandskontrakt skal underskrives.

– Det var lige en gang for tidligt at skulle vinke farvel allerede. Jeg ville give mig selv lov til at vokse i rollen som anfører, tage ansvar og bevise mig over en længere periode. Holde niveau. Det følte jeg var i AaB, at jeg bedst kunne gøre det lige nu, og det synes jeg også, at jeg har gjort indtil videre. Jeg har faktisk valgt at gøre det på en lidt anden måde, end jeg måske har gjort tidligere, for jeg fokuserer på, hvor jeg er lige nu. Det er klart, at jeg har store ambitioner om udlandet, men jeg har valgt at koncentrere mig om, at det skal bare gå godt i kampen i næste uge og i næste uge igen, når vi kommer dertil. Jeg har haft lidt dårlige erfaringer med at begynde at ønsketænke videre, videre og videre, for så indhenter det lige pludselig én, lyder det fra Lucas Andersen til tipsbladet.dk

Han har fået en femårig kontrakt i Aab, og derfor står Aab med ekstremt gode kort på hånden, når de en dag i fremtiden beslutter sig for at sælge Lucas Andersen. I denne sæson har han været brandvarm, hvor det i 8 kampe er blevet til fem mål og to assists. I sidste sæson blev det til 10 mål og fire assists i 23 Superligakampe for Aab.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Næste opgave for Lucas Andersen og Aab bliver på søndag, hvor de skal en tur til Aarhus og møde AGF.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top