The perfect guide to the casino

SÅ mange millioner har Juventus tjent på Cristiano Ronaldo handlen

Foto: Ritzau Scanpix



Cristiano Ronaldo er uden tvivl et af de største kommercielle navne i fodboldens verden. Der er endda massere af argumentation for, at han nok er præcis det største navn.

Sidste sommer valgte han at skifte Real Madrid ud med Juventus efter ni år i Madrid. Det kostede selvfølgelige mange penge for Juventus, da man skulle hente verdensstjernen i Spanien. Omkring 790 millioner kroner var prisen, på den nu 34-årige portugiser. Nu afslører Tuttosport dog, at den pris virker til at have været billig for Juventus, når man ser på værdien af købet.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Alene på de sociale medier, har man nu omkring 83,8 millioner følgere, og det tal var blot på 49,7 millioner, inden Ronaldo kom til klubben. Det har hjulpet klubben massivt, når det kommer til forhandling af sponsoraftaler. Jeep, som er trøjesponsor i Juventus, skulle være klar til at betale 375 millioner kroner i stedet for de nuværende 120 millioner kroner, for at få lov til at beholde deres sponsorat.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Adidas har samtidig lavet en aftale med Juventus, hvor man modtager 380 millioner kroner, og det er altså en aftale, som også først faldt på plads, efter Ronaldo var landet i Torino. Det er altså blot to af de sponsorater, som Juventus modtager, og så er der selvfølgelig også den sportslige side, hvor Ronaldo kan hjælpe massivt. Det blev godt nok ikke til en Champions League titel, men til gengæld blev det til endnu et italiensk mesterskab og 29 mål og 10 assists i 45 kampe for Ronaldo. Kontrakten med italienerne udløber først til 2022, og derfor har Juventus et par år tilbage, til at tjene mange af deres penge ind på superstjernen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top