The perfect guide to the casino

Sådan! Christian Eriksen modtager historisk hæder – Første dansker nogensinde

Foto: Ritzau Scanpix


Danmark spiller i aften landskamp mod Gibraltar, og her er alt andet end en sejr en fiasko. Vores største stjerne Christian Eriksen, stod over for et klubskifte denne sommer, men kan møde op i landsholdssamlingen stadig som Tottenham-spiller.

Manchester United, Juventus, Real Madrid og nu Inter er blevet meldt som interesserede klubber når det handler om danske Christian Eriksen. Faktum er dog, at han stadig er at finde i Tottenham, hvor kontrakten udløber til næste sommer. Danskeren har ikke lagt skjul på, at han efter en række år med gode præstationer, søger nye udfordringer. Nu er de flotte præstationer, også blevet bemærket ude fra.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han er i flere omgange kommet på årets hold i Premier League, men nu er det Den Internationale Spillerforening FifPro, som han modtager hæder fra. Her er han nemlig, som den første dansker nogensinde ifølge FifPro, med på den 55 mand store bruttoliste over de bedste spillere i verden, som senere skal cuttes ned til 11. Det er mere end 23.000 professionelle fodboldsspillere som har stemt på, hvilke 55 spillere der skulle på listen. Indenfor kvindefodbolden er danske Pernille Harder også med på listen, og det har hun kommenteret på via Twitter.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Christian Eriksen skal konkurrere mod Sergio Busquets, Casemiro, Kevin De Bruyne, Frenkie de Jong, Eden Hazard, N’Golo Kante, Toni Kroos, Arthur Melo, Luka Modric, Paul Pogba, Ivan Rakitic, Bernardo Silva, Dusan Tadic og Arturo Vidal, om at komme på holdet, når de 11 spillere skal kåres. FC Barcelona har flest spillere på listen med ni, imens Real Madrid og Liverpool kommer lige efter med otte spillere.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

De brasilianske fodboldsspillere dominerer på listen, da der er blevet valgt ti, imens Frankrig er det land, med anden flest spillere repræsenteret med syv spillere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top