Klar til at bruge Skov og Dolberg millionerne - Silkeborg holder øje med Brøndby-stjerne

The perfect guide to the casino

Klar til at bruge Skov og Dolberg millionerne – Silkeborg holder øje med Brøndby-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


Silkeborg har tjent mange millioner på, at deres tidligere talenter Kasper Dolberg og Robert Skov, begge skiftede klub denne sommer. De har dog ikke handlet stort ind selv, men nu afslører Silkeborgs sportschef, at der godt kan være noge aktivitet, på transfervinduets sidste dag.

Igår hentede Silkeborg målmanden Rafael Romo fra Venezuela, og Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, afslører nu, at selvom der ikke er noget helt konkret ude på nuværende tidspunkt, så vil han ikke udelukke, at Silkeborg henter forstærkninger i dag.

– Det er altid svært at spå om, hvad der kommer til at ske en dag som denne. Det kan gå mange veje. Vi har selvfølgelig nogle følere ude, og så må vi se, hvor det hele lander. Lige nu er der ikke noget konkret på bedding, men det kan gå stærkt. Der har været lidt interesse for nogle af vores spillere, men nu og her er vi ikke tæt på at sælge nogen. Men også her kan det pludselig gå meget stærkt, udtaler han til tipsbladet.dk.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I samme sammenhæng bliver en tidligere Silkeborg-stjerne i form af Jens Martin Gammelby nævnt, og her er Jesper Stüker ikke meget for at tale om Gammelby. Efter købet af Johan Larsson, skulle Brøndby være åbne for at sælge Jens Martin Gammelby videre, som netop kom fra Silkeborg sidste sommer. Stüker vil dog hverken be- eller afkræfte, at de jagter Gammelby.

– Gammelby kunne sikkert godt forstærke os, men jeg vil ikke kommentere på konkrete spillere. Vi har været i dialog med Brøndby og alle mulige andre klubber i løbet af sommeren. Vi snakker rigtig meget med hinanden på kryds og tværs i Superligaen. Men når det handler om Gammelby og andre navngivne spillere, har jeg ingen kommentarer.

Der har altså være dialog mellem Brøndby og Silkeborg, og derfor er historien om Jens Martin Gammelby til Silkeborg, stadig intakt, med under 12 timer tilbage af transfervinduet. Brøndby betalte ifølge flere danske medier omkring 6 millioner kroner for Gammelby, men den værdi er nok ikke steget gevaldigt, på den 24-årige højreback.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Jens Martin Gammelby har spillet 29 kampe for Brøndby. Her er det blevet til et enkelt mål, en enkelt assist samt fire gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top