Dansk stjerne i kæmpe bommert: Gider ikke træne med landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix


Den danske landsholdstrup til de næste to kvalifikationskampe blev udtaget tidligere på dagen. Det blev en trup, hvor det blev til et gensyn til Daniel Wass og Riza Durmisi, men også en trup uden Nicklas Bendtner og Pione Sisto.

Sidstnævnte Pione Sisto, har været inde i en ualmindelig dårlig periode, og har ikke formået at få vendt det lave niveau fra VM til noget bedre. Derfor blev han heller ikke udtaget, men han fik dog chancen for at træne med landsholdet, ligesom en række andre spillere har fået. Det har han dog afslået, fortæller Åge Hareide.

– Jeg ville meget gerne have haft Pione Sisto med i træningen den kommende uge. Det er meget vigtigt for det danske landshold at få ham i gang igen. Men jeg må også respektere, at Pione Sisto har behov for at hvile sig. For os trænere er det vigtigt, at spillerne har det godt. Når vi har inviteret både både Andrew Hjulsager og Mathias Jensen til træningen den kommende uge, så er det naturligt Pione Sisto også har fået en invitation, udtaler Åge Hareide.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Det er altså grundet udmattelse, at Pione Sisto melder fra til landsholdet. Den 24-årige dribler har ikke været med på landsholdet siden oktober 2018, hvor han var med, da Danmark slog Østrig med 2-0 i Herning. Pione Sisto vil nok helst glemme denne sæson, og i stedet se frem mod den nye. I denne sæson er det blevet til 2 mål og 1 assist i 27 kampe.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

På landsholdet har Pione Sisto spillet 21 kampe, hvor han har leveret 1 mål og 3 assists. Den 24-årige dansker har kontrakt med Celta Vigo indtil 2021, og har derfor god tid, til at vende niveauet i klubben. Han kom til Spanien i 2016, da han skiftede FC Midtyjlland ud med Celta Vigo.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Pione Sisto har spillet 112 kampe for Celta Vigo. Her er det blevet til 13 mål og 15 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top