The perfect guide to the casino

BIF-stjerne vælger Brøndby-kamp over fødsel


Kasper Fiskers hjerte banker for hans familie – og Brøndby. Sommetider kan det være hårdt at være kone til en Brøndby-spiller.


Kasper Fisker har fået en helt speciel plads i Brøndby-fansenes hjerter, og den lille midtbanekriger elsker også sin klub.

Læs også: Paul Pogba med mystisk Instagram-opslag efter Manchester Uniteds premieresejr

Han elsker den så meget, at han ville vælge en Brøndby-kamp over sit egets barns fødsel, fortæller hans kone i et blogindlæg.

– Jeg bekymrede mig om vores fremtid, om institutionsplads til Elva, om plukveer, om Kasper ville være med til Baldurs fødsel, for de spillede jo også Europa-kampe. Ville han kunne nå hjem, hvis jeg pludselig gik i fødsel? Ville han tage afsted, hvis jeg troede, jeg var ved at gå i fødsel? Det ville han i øvrigt. Tage afsted, forståes, men han ville også “virkelig skynde sig hjem, hvis jeg rent faktisk gik i fødsel”. Indsæt selv skeptisk emoji med himmelvendte øjne, skriver hun i indlægget og tilføjer.

Læs også: Marca afslører: Her er Luka Modrics fremtid – Skriver under inden længe

– Jeg bekymrede mig også om, hvorvidt jeg ville blive glad igen. Kunne Elva mærke at jeg var ked af det? Kunne Baldur? Det gik okay med at smile udenpå og snyde en et-årig, men det var sværere at lege glad indeni mig – for der gjorde det ondt. Det var et problem, for der boede og groede jo et lille menneske netop dér.

Læs også: Chelsea-fans raser efter transferstunt fra The Blues: ‘Chokerende og forfærdelig beslutning’

Læs hele hendes blogindlæg her, hvor hun snakker om det første år som kone til en Brøndby-spiller.

Brøndby og Kasper Fisker skal kl. 16.00 op mod FC København i Superligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top