The perfect guide to the casino

OB-stjerne efter intens gyser om 1. pladsen: Vi fik kriget sejren hjem

Troles Kløve scorede OB’s 2. mål i 2-1 sejren over hans gamle holdkammerater fra SønderjyskE.

OB har ikke vundet over Sønderjyske i de seneste mange kampe og den stime blev langt om længe brudt på det helt rigtige tidspunkt.
– Med den historik, som OB har mod SønderjyskE, så er det dejligt at få den brudt, så vi er glade og vi tager sejren med videre. Vi fik heldigvis scoret to mål inden den sidste halve time, hvor de fik overtaget og så fik vi kriget den hjem.

Troels Kløve var glad for måden fynboerne spillede på indtil den sidste halve time, hvor det blev meget fysisk.
– Vi havde talt om, at vi skulle have kampen over på vores præmisser og få bolden ned på jorden og få flyttet den rundt og det fik vi gjort i 1. halvleg og i starten af 2. halvleg, men den sidste halve time blev så lidt på SønderjyskE’s præmisser med noget fysisk fodbold og masser af dueller og det formåede vi heldigvis i den sidste halve time at stå imod.

Troels Kløve scorede et vigtigt mål og sikrede OB sejren, hvilket behagede den tidligere sønderjyde.
– Vi går lidt op i et højt pres og så smider de lidt en panisk bold ind i banen, som jeg er helt alene med og kan samle op og så kører jeg ned mod forsvaret, hvor jeg 10 minutter tidligere havde en lignende situation, hvor jeg prøvede at spille den, men den her gang prøvede jeg så at sparke til den og vidste, at det var en afslutning, som jeg er god til og den sad heldigvis, hvor den skulle.

27-årige Troels Kløve skiftede til OB fra Sønderjyske i vinterpausen.

OVERSIGT

Scroll to Top