The perfect guide to the casino

Danmarks Mini-Messi: 15-årigt stortalent har fået tilbud fra Paris SG, Lyon, Chelsea, Bayern München, Real Madrid, Barcelona og Manchester United

Han kan blive Danmarks næste store stjerne.

Det er måske ikke et navn, som du har hørt om før, men han er kendt ude i det store udland. Ali Almosawe hedder han, og han beskrives som en mini-Messi.

Læs også: Bayern forsætter vild oprustning: Fransk landsholdspiller på flyet mod München

Nu er det danske stortalent eftertragtet i det store udland. Det fortæller spillerens familie til BT, og det bliver bekræftet af Thomas Slosarich, som var træner på DBUs talentcenter, hvor Ali Almosawe har vist sig frem.

– Ali har talentet til de klubber. Ali har nogle sindssygt spændende tekniske færdigheder, der gør ham interessant. Men jeg synes altid det er farligt at spå om, hvorvidt det eneste rigtige for ham er at komme til England, Tyskland eller Frankrig. Det skal jeg ikke kunne sige. Jeg synes personligt, at Ali var inde i et rigtig godt forløb, hvor han var, udtaler Thomas Slosarich til BT.

Ali Almosawe har en syrisk og irakisk baggrund, men vil kun spille for Danmark, oplyser familien. Almosawe har tidligere været i FCN, men befinder sig i øjeblikket i Tyskland, hvor han venter på at fylde 16 og kunne skrive kontrakt med en klub i udlandet.

Læs også: Medie: Her er Chelseas første sommersigning – henter 35-årig veteran hos ligarivaler

Læs også: Husker du ham her fra ‘Venner’? – I dag er han 47 år og SLET IKKE til at kende

Læs også: Chok i Manchester United: Smider gigantisk hint om, at denne stjernespiller bliver solgt

OVERSIGT

Scroll to Top