The perfect guide to the casino

Snød alle: Sarah Tiedt og Fie Laursens beef var fake – Sådan snød de ALLE

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Om under 24 timer er årtiet slut, og så tager vi i stedet hul på 2020 og et nyt årti.

Det var dog umuligt at slutte året af uden en sidste lille beef, og den skulle være mellem Fie Laursen og Sarah Tiedt. For et par uger siden var Sarah Tiedt i Tyrkiet, og her fik hun lavet sin numse om, da hun fik foretaget et ‘Brazilian Butt Lift’. Et par uger efter var det så Fie Laursens tur til at få lavet samme operation, og for to dage siden lagde Fie Laursen en video op på Instagram, hvor hun stak til Sarah.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Inden Fies video, havde Sarah Tiedt lagt et afklædt billede op af sin nye bagdel, men hele skænderiet kom til at handle om, hvilken bagdel, der var bedst. Nu viser det sig bare, at det alt sammen var et eksperiment, for at se, hvor hurtige folk er til at svine andre til på de sociale medier. Det afslører Sarah på sin helt nye YouTube-video.

Her fremgår det, at hele beefen mellem Fie Laursen og Sarah Tiedt var fake, og at hele eksperimentet startede uden Fie Laursen. Her sætter Sarah Tiedt fokus på, hvor grove folk er ved hinanden på de sociale medier, og da hun lagde det afklædte billede ud af sin bagdel uden g-streng og ved siden af en død plante, var en af kommentarene blandt andet ‘That ass is fladere end den pandekage jeg spiste i går’, og lige netop den, tager Sarah Tiedt udgangspunkt i.

– Hvad tror du det gør ved mit selvværd, at få sådan en kommentar med på vejen? Har du tænkt over det. Har du virkelig tænkt over, hvad det gør ved den person, når du sidder og kommenterer de her ting.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

I videoen afslører Sarah også, at det var Fies egen ide, at Sarah og hende skulle tagge hinanden, og vidste, at Anders Hemingsen ville hoppe på krogen og smide noget op med det. Det skete også, og Sarah fortæller, at det endte med, at hun fik over 10.000 ekstra følgere på dette.

Dermed gik eksperimentet efter planen, da hadebeskederne i den grad væltede ind under dramaet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top