The perfect guide to the casino

Folk håbede på, at de fandt sammen igen: Elina delte billeder med Bro på sin story – Nu forklarer hun hvorfor

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


2019 lakker mod enden og det betyder, at massere af kendte ansigter på Instagram ser tilbage på året.

Det gør Elina Dahl også, der var med i ‘Paradise Hotel’ i 2018. Her vandt hun ikke det hele, men til gengæld vandt hun både Miss Paradise og fandt også kærligheden, da hun efterfølgende fandt sammen med sangeren Bro, aka Kevin Andreasen, der tjekkede ind på hotellet i en kort periode.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Det forhold gik godt, men har også haft sine nedture, og i november gik de officielt fra hinanden. Det brud tog hårdt på begge to, men til trods for dette, er Elina sidenhen blevet spammet med, om hun nogensinde finder sammen med Kevin igen. Den uopmærksomme følger ville måske tro der var en chance, hvis man så Elinas gennemgang af hele 2019 på hendes story, da hun deler et par billeder sammen med Kevin, men inden da slog hun fast, hvorfor hun netop gjorde dette.

På sin Insta-story lyder det fra Elina, at Kevin og hende ikke kommer til at finde sammen igen, men at det ville være mærkeligt ikke at dele minder fra hendes mange oplevelser med ham fra i år, da det også er vigtigt at sætte fokus på de positive oplevelser.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til Elina her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top