The perfect guide to the casino

Türker afslører: Familien går fra 2 til 3 medlemmer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vild video: Her bliver ‘Paradise’-stjerner afbrudt i sengen


Türker Alici blev for første gang en del af realityuniverset, da han for mange år tilbage, deltog i ‘Paradise Hotel’.

Han har sidenhen også været med i ‘Robinson Ekspeditionen’, og danner nu par med ‘Paradise’-baben Sarah Tiedt. Her virker alt til at gå godt, og på arbejdet, går det også rigtig godt for den tidligere ‘Paradiso’. Han har nemlig stiftet donut-firmaet ‘Bronuts’, sammen med forretningspartner og ven Ninos Oraha.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Nu afslører Ninos og Türker så en stor nyhed, da firmaet går fra to til tre. Brian Sørensen, der stiftede Cult tilbage i 1998, fik ideen om energidrikken, da han drev diskotetet ‘Broen’, hvor gæsterne blev hurtigt trætte og gik tidligt hjem. Derfor fandt han på ideen om en ny energidrik, og i 2018 skulle han have solgt virksomheden for omkring 350 millioner kroner. Derfor er det en erfaren herre, der nu er en del af ‘Bronuts’ familien.

– Normalt når man siger at 2 bliver til 3, er der snak om familie forøgelse. Eller i dette tilfælde er det, det faktisk også. Min bror Ninos og jeg har pr dags dato solgt 1/3 del af vores lille barn Bronuts til ingen ringere end Brian Sørensen. Måske kender i ham, måske tænker i… Hvem f… Er det.

– Meeeen… Hvis vi nu spørger om i nogensinde har drukket en Cult? Mokai? Shaker?… Ja så tænker i… Det ved jeg sku da godt hvad er. Så har du ret! Det er manden der stiftede CULT!, starter Türker ud med på sit Instagram-opslag.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Türker fortæller på selvsamme opslag, at han regner med, at 2020 bliver utrolig vildt.

– Meeeen resultatet = Brian Sørensen er nu en bro. For at gøre det kort, så er Brian ikke bare en “kapital” for os…. Han er niveauer over hvad vi er… Og hvad vi kan nå lige pt! Vi kunne sagtens vælge at køre showet selv… På den ene eller den anden måde… Men vi ved hvad Brian er i stand til… Vi ved hvad han har opnået… Vi ved at det her nok skal blive en, endnu større succes. Så Byd velkommen til ham. 2020 bliver for sindsygt… Der er lagt så mange GODE planer allerede nu. Go go go Team Bronuts, endnu engang tak for den Fk fede opbakning, slutter Türker opslaget af med.

Du kan se hele opslaget fra Türker her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top