The perfect guide to the casino

Umut trak sig fra ‘Vild med dans’ grundet hadske beskeder: Har selv tidligere svinet folk til – Se beviserne her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Kokken og restaurantøren Umut Sakarya, er ikke en del af ‘Vild med dans’, når der i aften skal danses.

Det er ikke fordi, at han er blevet stemt ud endnu, men derimod handler det om, at Umut selv har trukket sig fra konkurrencen. Han modtog nemlig rigtig mange hadske beskeder omkring sig selv, sin dans og ikke mindst omkring hans restaurant. Det fik ham til at trække stikket, da han fik nok, og blev bange for, hvordan det ville gå for hans restaurant i fremtiden, hvis han fortsætte i ‘Vild med dans’.

Bookmakerne havde ellers langsomt fået mere og mere tiltro til kokkens chancer, hvilket tydeligt afspejlede sig i deres Vild med dans odds.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Nu er der dog dukket en række forskellige billeder op på de sociale medier, hvor Umut Sakarya selv fremstår hadsk, og med ikke specielt pæne kommentarer på Facebook. Her bliver Pernille Vermund svinet til, og en Lars bliver svinet til i en madgruppe.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Umut har generelt fået stor opmærksomhed siden exitet i ‘Vild med dans’, og da værten for programmet Sarah Grünewald, udtalte, at hun er ked af, at han forlod program, da hun ikke mener, at det er det der skal til, hvis man skal stoppe problemet, kom Umut Sakarya med endnu en noget overraskende kommentar.

– Jeg læste den i går (Sara Grünewalds kommentar, red.), og så tænkte jeg lidt på, hvis hun nu gik flot klædt og blev voldtaget, om hun så selv var udenom det. Det er så latterligt at sige det, som hun siger, sagde Umut blandt andet i P1-programmet ‘Shitstorm’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top