The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Her har du lørdagens rygtebørs.

Erling Braut Håland skiftede i januar som bekendt fra østrigske Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund, hvor han allerede har fået stor succes. Men det er ikke sikkert, at tyskerne kan holde på den norske verdensstjerne i svøb. Spanske Don Balon skriver, at Real Madrid overvejer at byde på den 19-årige nordmand til sommer.

FC Barcelona vil forsøge at købe Adama Traoré tilbage fra Wolverhampton, men det biver dyrt. Det skriver Daily Mail. Den nu 24-årige angriber var ungdomsspiller i Kataloniens Stolthed, men spanieren – der har rødder i Mali – skiftede til engelsk fodbold i 2016, hvor han også har optrådt for Aston Villa og Middlesbrough.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Mere om FC Barcelona. Klubben synes at være destinationen for Lautaro Martinez fra Inter til sommer. Den argentinske angribers agent har ifølge Daily Star forhandlet med begge Manchester-klubber, men det bliver med overvejende sandsynlighed de nuværende spanske mestre, der løber med hans underskrift.

Og endnu mere om FC Barcelona. Klubben er parat til at acceptere et stort tab på Philippe Coutinho, der i denne sæson er lejet ud til Bayern München, der ikke ønsker at gøre brug af deres forkøbsret. Brasilianeren kostede i sin tid 1,2 milliarder kr., da ‘blagrana’ købte ham af Liverpool i januar 2018, men de er ifølge Sportsmole parate til at sælge ham for et noget lavere beløb, da han tydeligvis ikke indgår i fremtidsplanerne.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

AS Roma er stadig interesserede i at købe Chris Smalling på permanent basis. Den italienske hovedstadsklub har lejet den 30-årige forsvarsspiller i et år af Manchester United, som vil forlange minimum 18 millioner euro (130 millioner kr.) for ham i overgangssum. Dertil kommer forskellige bonusser, som kan gøre det til en halvdyr affære. Teamtalk har mere om den historie.

Juventus planlægger tre italienske sommertransfers. Der er intet nyt i, at de vil have fat i midtbanespilleren Sandro Tonali fra Brescia. Derudover vil træner Maurizio Sarri ifølge Calciomercato gerne genforenes med den brasilianskfødte venstre back, Emerson Palmieri fra Chelsea, og han ser også gerne Bolognas fløjspiller, Riccardo Orsolini, til klubben.

Og så en historie i den mere kuriøse del. Olimpia Asuncion fra Paraguay har lovet, at de vil købe den tidligere Premier League-stjerne, togoleseren Emmanuel Adebayor, hvis klubben kan få 20.000 nye medlemmer i weekenden. Den historie har goal.com mere om.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top